Parkhaven 010

in ontwikkeling

De gemeenteraad heeft op 30 januari jl. het toetsingskader definitief vastgesteld voor ParkHaven010. Dit betekent dat er groen licht is voor het opstellen van een globaal plan voor de inrichting van het gebied aan de Parkhaven. In de toekomst kan ParkHaven010 een gebied worden waar een brede en gevarieerde groep Rotterdammers woont en werkt, genietend van de kade met uitzicht op park en haven.

Wonen in Rotterdam iets voor jou?
We houden je graag op de hoogte van dit project en de andere projecten van Heijmans.

Waarom aanmelden?

  • Altijd op de hoogte van het woningaanbod van Heijmans in regio Rotterdam
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.

parkhaven 010 naast euromast

De ontwikkelcombinatie ParkHaven heeft aan de gemeente Rotterdam een planstudie gepresenteerd voor woningbouw op de Parkhaven, in het gebied links en rechts van de Euromast. Het idee is om hier woningen te realiseren voor ieder inkomen. Bij de bebouwing wordt natuurlijk rekening gehouden met het monumentale karakter van Het Park, het icoon de Euromast en het monumentale gebouw van de Maastunnel.

In de toekomst kan ParkHaven010 een gebied worden waar een brede en gevarieerde groep Rotterdammers woont, werkt en iedereen geniet van de kade, met uitzicht op het park en de haven.

De gemeente ziet kansen in het voorgestelde initiatief en wil dat er uitgebreid onderzoek plaatsvindt naar de wenselijkheid en haalbaarheid van woningbouw op deze plek.

Lees meer over het project op de website van Parkhaven010.

Naar Projectsite →

De locatie

Hoe gaaf zou het zijn als je kunt gaan wonen aan de Parkhaven. Direct naast het icoon van Rotterdam, de Euromast, met zicht op Het Park én het water.